NEws

STADT LEAN PROPULSION TO TOPAZ

Published: 04/09/2018 Updated: 09/12/2019

Welcome Topaz Master and Topaz Mariner as customers of STADT.

These new AHTSVs, equipped with STADT LEAN Propulsion are state of the art vessels with lowest fuel consumption and emission.

​And highest operational safety due to tremendous redundancy in the STADT LEAN DRIVES.

//

​Rederiet Topaz Marine i Dubai får i desse dagar levert sine to første ankerhandteringsskip med diesel-elektrisk framdriftssystem frå STADT AS i Gjerdsvika.

Topaz har frå før 90 skip i si flåte, og Hallvard Slettevoll, direktør i STADT, ser på kontrakta som svært viktig for selskapet .

STADT teknologien er unik ved at den er utvikla med Lean tankegang, noko som vert meir og meir påakta i mange samanhengar i desse dagar.

STADT Lean Propulsion fører til svært lave drivstoffutgifter, lave miljøutslepp, sikker og kostnadseffektiv drift av skipa over ei lang levetid.

Meir enn 30 skip brukar i dag STADT sin patenterte Lean-teknologi som framdriftssystem i skipa, som no seglar på alle hav

Latest news